Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Spinal Tap - hei me rokataan

This Is Spinal Tap 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1984Kesto: 79 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.83
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 92227  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

S­ven­gaa­van 1960-­lu­vun puo­les­savä­lissä brit­tien brit­ti­boo­mia, hip­pi-is­kelmän pyör­teissä ja vih­doin 1970-­lu­vun hea­vya.

S­ven­gaa­van 1960-lu­vun puo­les­savä­lissä brit­tien brit­ti­boo­mia, hip­pi-is­kelmän pyör­teissä ja vih­doin 1970-lu­vun hea­vya. Spi­nal Ta­pin roc­ku­men­ta­ry pa­ni ai­koi­naan mo­net kat­so­jat luu­le­maan, että ky­se oli to­del­li­ses­ta bän­distä.
Tark­ka­silmäi­nen kat­so­ja löytää pa­ro­di­sia lai­no­ja seu­raa­vil­ta bän­deiltä: AC/DC, Black Sab­bath, Ali­ce Coo­per, Kiss, Led Zep­pe­lin.
E­lo­ku­van me­nes­tys pe­rus­tuu sii­hen, et­tei se yritä ol­la ko­ko ajan haus­ka. Vat­san­poh­ja on sil­ti ko­vil­la. Klas­sik­ko­mai­nees­sa ole­via koh­tauk­sia ovat kus­to­moi­tu vah­vis­tin ja 11-a­sen­toi­set nu­pit, tuo­re kurk­ku tur­va­tar­kas­tuk­ses­sa ja "näyttävä" Sto­ne­hen­ge-la­vas­tus. It­se asias­sa tämä nau­rat­taa pelkästään tätä ar­vos­te­lua oi­ko­lu­kies­sa. Kuin­ka mo­ni elo­ku­va pys­tyy sa­maan?

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on ollut aina rakeinen ja suttuinen. Yllättäen DD2.0 tuntuu jytistävän tarpeeksi. Maailmalla tätä on kahden levyn painoksena, mutta samat ekstrat löytyvät suomalaisesta yhden levyn laitoksestakin: yli tunti ylijäämäotoksia, viisi "musiikkivideota", 22 min. "dokumentti", 2 min. mustavalkoinen tiedotustilaisuus, 2 min. Heavy metal memories -dokumentti, kuusi tv-mainosta ja kaksi traileria. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy