Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Julie & Julia

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2009Kesto: 123 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 1.85*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 216295EAN: 5051160262376

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Kuvat

Julia Childs (Meryl Streep) ei elokuvassa turhia murehdi
Julia Childs (Meryl Streep) ei elokuvassa turhia murehdi
Julie Powell (Amy Adams) on bloggaaja, joka keksi käydä koko Julia Childsin kokkikirjan läpi resepti kerrallaan
Julie Powell (Amy Adams) on bloggaaja, joka keksi käydä koko Julia Childsin kokkikirjan läpi resepti kerrallaan

Elokuva

No­ra Eph­ro­nin hyvän­tuu­li­nen draa­ma seu­raa Ju­lia Chil­din ja tämän re­sep­tejä muu­ta­ma vuo­si­kym­men myö­hem­min ko­kei­le­van blog­gaa­jan elämää.

No­ra Eph­ro­nin hyvän­tuu­li­nen draa­ma seu­raa Ju­lia Chil­din ja tämän re­sep­tejä muu­ta­ma vuo­si­kym­men myö­hem­min ko­kei­le­van blog­gaa­jan elämää. Me­ryl St­reep on lois­ta­va syn­nyin­hu­ma­lai­se­na nau­tis­ke­li­ja­na, jo­ka ei lan­nis­tu­nut epäi­lijöistä vaan selät­ti kaik­ki haas­teet nous­tak­seen ko­ko maail­man tun­nis­ta­mak­si mes­ta­ri­ko­kik­si. Amy Adam­sin jo­ka­nai­nen jää tämän rin­nal­la har­maak­si hah­mok­si, vaik­ka hä­nen­kin taus­tal­laan on to­sielämän hen­kilö. Mo­lem­mat hah­mot to­teut­ta­vat ta­hoil­laan mant­raa "Tee sitä mistä nau­tit, ja maail­ma saat­taa jo­pa pa­ran­tua siinä si­vus­sa". Kah­des­ta ta­ri­nas­ta yh­dis­tet­ty draa­ma toi­mii tun­teel­la, mut­ta jo­ta­kin so­pi­vaa lisäsäväystä jää kai­paa­maan.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä filmimäinen kuva ja puhtaan mutkaton ääniraita. Suomennoksessa "exonerated" käännetään tehtävästä vapauttamiseksi, vaikka kyse taitaa olla epäilyistä vapautumisesta. Ekstroissa ohjaaja/käsikirjoittaja Ephronin kommenttiraita ja sarja koosteita elokuvan tekemisestä, Julia Chidlsista ja kokkaamisesta. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy