Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Annie - Special Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1981Kesto: 122 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 2.38
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 90357EAN: 5050582262230

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Litt­le Opr­han An­nie-­sar­ja­ku­vaan ja Broa­dway-­mu­si­kaa­liin pe­rus­tu­va klas­sik­koe­lo­ku­va pu­na­tuk­kai­ses­ta or­po­tytöstä, jo­ka va­li­taan viettämään viik­ko ko­vet­tu­neen mil­jonää­rin luo­na sa­tu­mai­sin seu­rauk­sin.

Litt­le Opr­han An­nie-sar­ja­ku­vaan ja Broa­dway-mu­si­kaa­liin pe­rus­tu­va klas­sik­koe­lo­ku­va pu­na­tuk­kai­ses­ta or­po­tytöstä, jo­ka va­li­taan viettämään viik­ko ko­vet­tu­neen mil­jonää­rin luo­na sa­tu­mai­sin seu­rauk­sin. Haus­ka, mu­si­kaa­li­nen ker­to­mus ajal­ta en­nen ylip­las­ti­sia höhö­tys-ko­me­dioi­ta – to­sin tästä­kin on sit­tem­min teh­ty juu­ri sel­lai­nen ver­sio Dis­neyn toi­mes­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Havaittavan kohinainen ja ajoittain ohittamattoman pehmeä kuva. Väritoisto on kunnossa. Pientä satunnaista roskaa. Ääniraita toistaa niin laulupitoiset musiikkinumerot kuin dialoginkin ilman ongelmia, joskaan referenssitasolle toki yltämättä. Myös tilakuvaa on pyritty laajentamaan ”alkuperäisen stereon” ympärille, lähinnä ambientti-tyylisesti alkuperäisen raidan komponentteja toistamalla. Ekstroissa erinomainen retrospektiivinen dokumentti Annieta näytelleen Aileen Quinnin kanssa (12 min.), pop-yhtye Playn irrallinen tulkinta kappaleesta ”It’s a Hard-knock Life”, tietovisa lisäfaktojen kera (21 min.) ja laula mukana –osio. (IJ)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy