Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Sairasta sakkia

Very Bad Things 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Al­ku­puo­lel­taan — tai oi­keas­taan lä­pi­ko­tai­sin vas­ten­mie­li­nen elo­ku­va, jo­ka läh­tee liik­keel­le polt­ta­reis­ta.

Al­ku­puo­lel­taan — tai oi­keas­taan lä­pi­ko­tai­sin vas­ten­mie­li­nen elo­ku­va, jo­ka läh­tee liik­keel­le polt­ta­reis­ta. Mitä ta­pah­tuu, kun bai­laus me­nee yli, ilo­tyttö kuo­lee ja yk­si seu­rueen jä­se­nistä on psy­ko­paat­ti. En­simmäi­nen sur­ma on va­hin­ko, muut jo har­ki­tum­pia.
E­lo­ku­van tyy­li on aluk­si hal­vah­ko, ei siis mikään tai­teel­li­nen Coen-vel­jes­ten ab­sur­di fars­si. Aluk­si täyttä po­tas­kaa, pik­ku hil­jaa täyttää asiaa.
Tämä on rat­kai­se­vaa: kat­so­jaa hui­ja­taan. Lop­pu­tu­lok­se­na on eri­no­mai­set juo­nenkään­teet omaa­va mus­tan huu­mo­rin tai­donnäy­te. An­taa pa­ras­ta kyy­tiä Suo­meen­kin siin­neel­le, ällöttäväl­le hää­kult­tuu­ril­le. Polt­ta­rit ovat pa­has­ta!

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä levy, jossa lyhyehköt ohjaaja/näyttelijä -haastattelut. Tämä auttaa niitä ymmärtämään, jotka luulivat katsovansa väkivaltaviihdettä. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy