Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

National Treasure 2 – salaisuuksien kirja

National Treasure 2: Book of Secrets 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2007Kesto: 124 minuuttia
Julkaisija: DisneyKuva:
1080p 2.40
Ääniraita: Dolby TrueHD 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 206083EAN: 871741814556

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Disney) ellei toisin mainita.

Elokuva

In­dia­na Jo­ne­sin me­nes­tys ja pa­luu Hol­lywoo­din hyö­rinään pi­ristää ai­ka-a­join mui­ta­kin klas­si­sen seik­kai­lun toi­mi­joi­ta.

In­dia­na Jo­ne­sin me­nes­tys ja pa­luu Hol­lywoo­din hyö­rinään pi­ristää ai­ka-a­join mui­ta­kin klas­si­sen seik­kai­lun toi­mi­joi­ta. Näin ta­pah­tui hyvällä ja osin koh­ta­lai­sel­la me­nes­tyk­sellä Vih­reän ti­man­tin metsäs­tyk­sen ja Muu­mion sekä näi­den jat­ko-o­sien to­dis­ta­ma­na. Na­tio­nal Trea­su­re ei toi­mi­nut, mut­ta jat­ko-o­sa tar­joaa jo haus­kaa elä­mys­mat­kaa.
Vii­mek­si ol­tiin Yh­dys­val­tain it­senäi­syys­ju­lis­tuk­seen kät­ke­tyn temp­pe­li­her­rain aar­teen jäl­jillä. Jat­ko-o­sa puo­les­taan pu­hal­taa hen­keä Ci­bo­lan kul­ta­kau­pun­gin myyt­tiin. In­ko­jen ja ats­teek­kien kul­ta on in­nos­ta­nut löytö­ret­kiin jo kon­kis­ta­do­rien ajal­ta.
Tällä ker­taa Ben Ga­tes (Ni­co­las Ca­ge) joh­taa jouk­kon­sa perä­ti Pa­rii­sin va­pau­den­pat­saan kaut­ta Val­koi­sen ta­lon sa­la­lo­ke­ri­koi­hin sekä maa­pal­lon ykkös­mie­hen va­paa-a­jan asun­non sa­lakäytä­viin ja ke­nenpä muun kuin it­sensä pre­si­den­tin kans­sa. Huu­mo­ri toi­mii hy­vin, ja toi­min­ta­kin viih­dyttää. Mut­ta lop­pu­rat­kai­suun on ai­na vai­kea löytää tar­vit­ta­vaa imua. Se vai­vaa kroo­ni­ses­ti ny­kypäivän te­hos­te­seik­kai­lu­ja.

Kuva, ääni & ekstrat

Teräväpiirtoinen kuva toimii virheittä. Ääniraita suorituu tehtävästi samoin. Muita ihastelevia huutoja ei tässä suhteessa ole odotettavissa. Ekstroissa kaksi DVD-versiosta uupuvaa poistettua kohtausta ohjaajan introlla, poistettua kohtausta ohjaajan introlla, dokumentit, ylijäämäotoksia ja kommenttiraita. (PS)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy