Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Yksi silta liikaa

A Bridge Too Far 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1977Kesto: 69 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Ys­ki sil­ta lii­kaa, ku­ten le­vy­kan­nen selässä lu­kee.

Ys­ki sil­ta lii­kaa, ku­ten le­vy­kan­nen selässä lu­kee. Kan­net pai­ne­taan ny­kyään jos­sain EU:s­sa, jol­loin mu­kaan pu­jah­taa hel­pos­ti ikä­viä vir­heitä.
Myös lii­kaa maail­man­luo­kan täh­tiä: Sean Con­ne­ry, Dirk Bo­gar­de, Ge­ne Hack­man, Mic­hael Cai­ne, Lau­ren­ce Oli­vier, Ja­mes Caan, Edward Fox, El­liot Gould, Ant­ho­ny Hop­kins ja Liv Ull­man. Kai­ken pääl­le Ro­bert Red­ford ja hä­nen köyhän mie­hen ver­sion­sa Ryan O’­Neal.
Tämän joh­dos­ta pompöö­si.Yl­tiöin­no­kas­ta so­ti­mis­ta. Myön­teistä on se, et­tei oh­jaa­ja an­na mar­salk­ka Mont­go­me­rys­ta kum­mois­ta ku­vaa.

Kuva, ääni & ekstrat

Panavision-kuvassa paikallisia hiushalkeamia. Roskainen printti. Yleensäkin pehmeä kuva, jossa on kuvakohinaa. Ääniraita on tavanomainen Dolby Surround. Traileri ja neljän sivun triviavihko. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy