Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Django

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1966Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.66*
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
VET: 76500EAN: 6416548571614

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

"­Ku­ka oli tuo mies?

"Ku­ka oli tuo mies? Mikä oli hä­nen sa­lai­suu­ten­sa? Se ei ole tär­keää."
A­me­rik­ka­lai­sen trai­le­rin sa­no­ma sii­vittää täy­sin sen­su­roi­mat­to­man ja jo­pa yllättävän hy­vin res­tau­roi­dun Djan­gon pa­riin.
Pul­lo re­po­sa­do-te­qui­laa, Dos Equis –o­lut­ta, ta­co­ja ja Djan­go, siinä mai­nio­ta sisältöä poi­ka­mie­sil­taan. Fran­co Ne­ro raa­haa Ser­gio Leo­nen vii­toit­ta­mal­la tiellä ruu­mi­sar­kus­saan Gat­lin­gia ja an­taa lau­laa. Elo­ku­va on to­ki täyttä ros­kaa, mut­ta niin nau­tit­ta­vaa sel­lais­ta.
Suo­mes­sa tämä ai­koi­naan kiel­let­tiin, jo­ten jou­dut­tiin tyy­tymään pal­jon ke­sympään Tri­ni­tyyn. Ke­hi­tys ke­hit­tyy, sillä nyt elo­ku­vaa suo­si­tel­laan yli 16-vuo­tiail­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Uusi versio ylittää odotukset. Edellinen Futuren versio näyttää guacomolelta tämän rinnalla. Tarkkuus on silmiinpistävää, vaikka pahimpia vertikaalisia naarmuja ei pois ole saatukaan. Merkillepantavaa on myös se, että aiemman version tapaan kuvaa ei ole rajattu molemmilta sivuilta, joten tarjolla on kaikesta päätellen ainakin lähempänä alkuperäistä kuvasuhdetta oleva laitos. Ääni soi kuten ennenkin, mutta myös italiankielinen versio on valittavissa. Ekstroihin on tallennettu jenkki- ja italotrailerit, juliste- ja kuvagalleriat, kahdeksan Django-jäljitelmän trailerit sekä muiden aihepiiriin kuuluvien elokuvien trailereita. (PS)
14/09/2014

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy