Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Himoshoppaajan salaiset unelmat

Confessions of a Shopaholic 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2008Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
MPEG-4 AVC 2.40*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 208541EAN: 8717418193874

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kaa­va­mai­nen ta­ri­na luot­to­kort­ti­van­keu­des­sa ko­ko nuo­ren ikänsä elä­neestä muo­ti­toi­mit­ta­jas­ta, jo­ka pää­tyy ta­lous­leh­den kan­san­kie­li­sek­si to­tuu­den­tor­vek­si.

Kaa­va­mai­nen ta­ri­na luot­to­kort­ti­van­keu­des­sa ko­ko nuo­ren ikänsä elä­neestä muo­ti­toi­mit­ta­jas­ta, jo­ka pää­tyy ta­lous­leh­den kan­san­kie­li­sek­si to­tuu­den­tor­vek­si. Pe­rin­tei­sek­si hömppä­ko­me­diak­si elo­ku­va on jok­seen­kin eri­koi­nen ta­paus, sillä vaik­ka tut­tua tuh­ki­mo­ta­ri­naa ta­pail­laan­kin jää rak­kaus­ta­ri­na ko­vin haa­leak­si ja tun­nel­ma vai­vaan­tu­neek­si ko­me­dian tur­vau­tues­sa ha­na­kas­ti ki­sual­li­siin ti­lan­tei­siin. Mu­kaan ei mah­du riittäväs­ti iloit­te­lua, mut­ta sitä vas­toin me­riit­tiä tu­lee ke­vyestä kom­men­taa­ris­ta, jo­ka ehkä ha­vah­dut­taa muu­ta­man ih­mi­sen luot­to­kort­tien ja ve­lak­si­ku­lut­ta­mi­sen an­soi­hin. Jos nyt luot­tok­rii­si ja ylei­nen uu­ti­soin­ti ei sitä vielä oli­si teh­nyt.
A­me­rik­ka­lai­nen kol­lee­ga juu­ri ih­met­te­li kuin­ka kan­na­ta­vaa tou­hua va­ras­to­ti­lo­jen vuok­raa­mi­nen Yh­dys­val­lois­sa on — ta­val­li­set ih­mi­set kun vuok­raa­vat lisä­va­ras­to­ja, jot­ta voi­vat jat­kaa uu­sien ta­va­roi­den hank­ki­mis­ta. Tässä­kin elo­ku­vas­sa krääsää pa­ka­taan tv-s­ho­pin va­kuu­mi­pus­sei­hin ja sul­lo­taan vaa­te­kaap­pi räjäh­dys­pis­tee­seen. Elo­ku­van on­nel­li­sin hah­mo tai­taa sil­ti ol­la ko­di­ton nai­nen, jo­ka kerää omat he­pe­neensä ja rih­ka­man­sa ka­dul­ta.
Suo­mi saa mon­ta mai­nin­taa, jo­pa suo­men­kie­li­siä vuo­ro­sa­no­ja.

Kuva

Kuva on miellyttävän terävä, moitteettoman levollinen ja väritoistoltaan luonteva, joskin paikoin kasvot näyttävät hieman kalpeilta. Pirteän popittava ääniraita levittäytyy tilaan musiikin avulla. Jerry Bruckheimerin tuottamalta elokuvalta olisi silti odottanut hieman enemmän audiovisuaalista iskua.

Ääni

Ekstroissa hyviä poistettuja kohtauksia (7 min.), mokia (2 min.), kolme musiikkivideota ja sarja suppeita koosteita mm. puvustuksesta, lavastuksesta ja kuvauspaikoista (yht. 13min.). Musiikkivideoita lukuun ottamatta kaikki ekstrat esitetään teräväpiirtomuodossa suomeksi tekstitettynä. (IJ)

Ekstrat

09/09/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy