Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Inferno

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1980Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 102091EAN: 6416548544311

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

In­fer­no tun­tuu huo­mat­ta­van ä­lyttömältä jo­pa Da­rio Ar­gen­ton elo­ku­vak­si, mut­ta hy­vin jän­nittävä se on.

In­fer­no tun­tuu huo­mat­ta­van ä­lyttömältä jo­pa Da­rio Ar­gen­ton elo­ku­vak­si, mut­ta hy­vin jän­nittävä se on. Noi­tat­ri­lo­gian päätö­so­sa jäi hei­koim­mak­si tai ai­na­kin epä­ta­sai­sim­mak­si. Toi­saal­ta se on sur­reas­lis­ti­sin ja une­no­mai­sin.
Kes­kiyön pi­ka­ju­nas­ta tut­tu Ire­ne Mi­rac­le esit­te­lee elo­ku­van alus­sa am­fi­bio-tai­to­jaan. Huo­mioi myös se, että Ar­gen­to sai van­han le­gen­dan Ma­rio Ba­van suun­nit­te­le­maan te­hos­tei­ta ja la­vas­tei­ta.
Hu­vit­ta­vaa nos­tal­giaa: pie­net pai­dan­kau­luk­set ja vil­la­sol­mio.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää jopa poikkeuksellisen tarkalta. Toki pimeissä kohtauksissa on rakeisuutta, eikä musta ole kovin mustaa. Värit ovat levollisemmat kuin yliviritetyt Anchor Bayn laitoksessa. Ääniraita on parhaimmillaan italiankielisenä stereona, vaikka 5.1. englanniksi toistaa ukkosen ja Keith Emersonin hyytävän musiikin jykevämmin.. Äänen levitys on aika keinotekoista ja dubbaus on tässä versiossa perin kankea. Fani valitsee siten alkuperäisen italialaisen ääniraidan, joka on hienosti mukana laitoksessa. Ekstroissa Anchor Bayn versio jää armotta toiseksi: 57 min dokumentti, still-kuvia, faktaruutuja, espanjalainen ja kansainvälinen traileri ja biografiat. (PS)
03/05/2011

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy