Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Three Musketeers

Kolme muskettisoturia 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1993Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Voi Ale­xand­re Du­mas -­par­kaa.

Voi Ale­xand­re Du­mas -par­kaa. Vaik­ka oli­si hän tästä­kin ro­jal­tit mie­lellään kui­tan­nut. Vuo­den 1948 ver­sio­ta (Ge­ne Kel­ly d´Ar­tag­na­ni­na) hau­ku­taan, mut­ta kyllä se sentään oli elo­ku­va.
Kat­so­jan kiin­nos­tus li­vah­taa epäo­len­nai­suuk­siin. On­ko To­ny Hal­me pal­kat­tu ca­meo­roo­liin van­ki­tyrmän hir­muk­si? Eikä se edes ol­lut Hal­me. Kai­ken lisäk­si flip­pe­ri.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Ei ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy