Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Footloose

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1984Kesto: 103 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Tans­si­ja, pas­to­ri ja pas­to­rin tyttö trian­ge­lid­raa­mas­sa raa­mat­tu­vyö­hyk­keellä.

Tans­si­ja, pas­to­ri ja pas­to­rin tyttö trian­ge­lid­raa­mas­sa raa­mat­tu­vyö­hyk­keellä. Ase­tel­mat eivät on­nek­si ke­hi­ty liian mus­ta­val­koi­sik­si, jo­ten kat­sot­ta­vaa nuo­ri­so­viih­dettä.
S­ven­gi oli­si ol­lut pa­rem­pi, jos te­kijät oli­si­vat luot­ta­neet bii­sin tai pa­rin ver­ran enemmän John Cou­gar Mel­len­cam­pin tyy­lii­siin kes­kilän­nen rok­kaa­jiin, elihän mies tähän ai­kaan vah­vin­ta luo­mis­kaut­taan.
Ke­vin Ba­co­nin en­simmäi­nen mer­kittävä roo­li, mut­ta Ch­ris Penn on­nis­tuu pa­rem­min.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Ei ekstroja. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Herbert Ross
Pääosissa: Kevin Bacon Chris Penn
Tarina: Dean Pitchford
Kuvaus: Ric Waite
Musiikki: Miles Goodman

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy