Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

CB4

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1993Kesto: 85 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 98660EAN: 5050582397468

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ch­ris Roc­kin luot­saa­ma räp­pi­pa­ro­dia tar­joi­lee ko­koe­la­man hil­peitä sket­sejä, mut­ta ei on­nis­tu — eikä juu­ri edes yritä — par­sia näi­den vä­lil­le minkään­lais­ta kestävää ta­ri­naa.

Ch­ris Roc­kin luot­saa­ma räp­pi­pa­ro­dia tar­joi­lee ko­koe­la­man hil­peitä sket­sejä, mut­ta ei on­nis­tu — eikä juu­ri edes yritä — par­sia näi­den vä­lil­le minkään­lais­ta kestävää ta­ri­naa. Es­tot­to­man leuh­kas­ta räp­pi­kult­tuu­ris­ta löy­tyy ka­sapäin ir­vail­ta­vaa, eikä tämä elo­ku­va pelkää tar­joil­la lem­peän kir­peäitä is­ku­ja li­ki nons­top­pi­na. Hyvässä hen­gessä ja kie­li tu­ke­vas­ti pos­kes­sa teh­ty.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva kärsii ajoittaisesta rakeisuudesta, mutta on muutoin asiallisen tarkka ja levollinen. Sen enempää roskaa kuin minkäänlaista ylimääräistä häiritsevää värinää ei esiinny. Dialogipainotteinen ääniraita kuulostaa ikäiseltään - hivenen karkealta, mutta muutoin ongelmattoman selkeltä. Ekstraton. (IJ)
28/03/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy