Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Sparkle

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2012Kesto: 116 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5051162302377

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Kuvat

Jordin Sparks ja Whitney Houston
Jordin Sparks ja Whitney Houston

Elokuva

Al­ku­met­reiltään as­ti hie­man hen­gettömäk­si jäävä draa­ma Mo­town-­si­sa­ruk­sis­ta, jot­ka uh­maa­vat äi­tinsä kiel­to­ja ja yrittävät löytää paik­kan­sa par­ras­va­lois­ta.

Al­ku­met­reiltään as­ti hie­man hen­gettömäk­si jäävä draa­ma Mo­town-si­sa­ruk­sis­ta, jot­ka uh­maa­vat äi­tinsä kiel­to­ja ja yrittävät löytää paik­kan­sa par­ras­va­lois­ta. Ta­va­no­mai­nen ta­ri­na kul­kee reit­tiään yllä­tyk­sittä, eikä vuo­den 1968 taus­ta­kan juu­ri elävöitä ta­pah­tu­mia. Kun vielä mu­siik­ki­nu­me­roi­den te­ho jää pitkään puo­li­tie­hen, on tätä vai­kea ylistää muuk­si kuin tyy­li­puh­taan ta­sa­pak­suk­si viih­teek­si.
Vii­mei­nen puo­li­tun­tia vaih­taa ki­vas­ti nuot­tia vä­hemmän ko­lu­tuil­le lin­joil­le, mut­ta sil­ti ky­se on pe­rio­di­pa­ti­noi­dus­ta Coyo­te Ug­ly:s­ta. Lop­pua koh­den myös mu­siik­ki­nu­me­roi­hin al­kaa il­mes­tyä enemmän eloa ja vä­hemmän play­bac­kin fii­listä. Pääo­saan Jo­rin Sparks tun­ne­taan Ame­ri­can Ido­lin voit­ta­ja­na vuo­del­ta 2007, mut­ta myös näyt­te­lijän työ su­juu hä­neltä vai­vat­ta tässä vii­meistä elo­ku­va­roo­liaan te­kevän Whit­neyn Hous­to­nin rin­nal­la. Sol­ju­vaa, kaa­van­mu­kais­ta viih­dettä.

Kuva & ääni

Erinomainen kuva jää viirun verran kirkkaimmasta teräväpiirtokuvasta, mutta miljöö on ilmeikäs ja myös klubitunnelma tavoitetaan hetkittäin ansiokaasti. Huulisynkka ei tunnu musiikkinumeroissa välillä menevän sinnepäinkään, mutta syynä lienee pelkkä huulten liikuttelu. R. Kelly saa tekijöiltä kiitosta musiikin taustavoimana, eikä ääniraita olekaan hullumpi.

Ekstrat

Ekstroissa ohjaajan kommenttiraita, pidennettyjä kohtauksia ja/tai musiikkinumeroita (18 min.), tribuutti Whitney Houstonille (20 min.) ja koosteet elokuvan tekemisestä (18 min.), näyttelijöistä (16 min.), koreografiasta (16 min.), Whitney Houstonin ja Jordin Sparksin mietteitä työskentelystä yhdessä (22 min.) ja Houston/Sparks-musiikkivideo "Celebrate". (IJ)
10/04/2013

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy