Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Gifted Hands

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2009Kesto: 87 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
Anamorfinen 1.78*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 219705EAN: 5051160263717

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

To­si­ta­ri­naan pe­rus­tu­va tv-d­raa­ma ker­too ta­ri­nan mus­tas­ta pik­ku­po­jas­ta, jo­ka äi­tinsä kan­nus­tuk­sel­la lo­pet­taa tv:n tui­jot­ta­mi­sen, selättää op­pi­mis­vai­keu­det ja nou­see maail­maan joh­ta­vak­si ai­vo­ki­rur­gik­si.

To­si­ta­ri­naan pe­rus­tu­va tv-d­raa­ma ker­too ta­ri­nan mus­tas­ta pik­ku­po­jas­ta, jo­ka äi­tinsä kan­nus­tuk­sel­la lo­pet­taa tv:n tui­jot­ta­mi­sen, selättää op­pi­mis­vai­keu­det ja nou­see maail­maan joh­ta­vak­si ai­vo­ki­rur­gik­si. Il­tapäivä­saip­pual­ta kuu­los­ta­va ker­to­mus vai­kut­taa hie­man si­lo­te­tul­ta ja hel­pol­ta ol­lak­seen 1:1 tot­ta, mut­ta tästä huo­li­mat­ta kai­ken taus­tal­la on ny­kyään­kin Johns Hop­kin­sis­sa vai­kut­ta­van Ben­ja­min Car­so­nin ins­pi­roi­va to­si­ta­ri­na. Elo­ku­va muis­tut­taa mo­nel­la ta­paa HBO:n tv-e­lo­ku­vaa "So­met­hing the Lord Ma­de", jo­ka kui­ten­kin toi­mi vielä te­hok­kaam­min draa­ma­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä, sisällöllisestikin hiottu kuva ja yhtälailla laadukas ääniraita. Televisiotausta näkyy, mutta vain vaivoin. Ekstroissa kaksi koostetta, jotka käytännössä muodostavat yhden tositarinaakin hieman tuntevan making of -dokumentin (23 min.). (IJ)
28/07/2010

Tekijät

Ohjaaja: Thomas Carter
Pääosissa: Cuba Gooding Jr.
Tarina: John Pielmeier
Kuvaus: John B. Aronson
Musiikki: Martin Davich

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy