Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Strictly Ballroom - kielletyt askeleet

Strictly Ballroom 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1992Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 98050EAN: 6416548547916

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

S­cott Has­ting­sin tie tans­si­mes­ta­rik­si käy lä­pi pe­rin­tei­sen ur­hei­lue­lo­ku­van kaa­van mu­kaan.

S­cott Has­ting­sin (Paul Mer­cu­rio) tie tans­si­mes­ta­rik­si käy lä­pi pe­rin­tei­sen ur­hei­lue­lo­ku­van kaa­van mu­kaan. Vai­keuk­sien kaut­ta edetään koh­ti gloo­riaa. Mes­ta­rin his­to­riaa läh­detään avaa­maan mo­ku­men­taa­ri­na lä­hi­pii­rin haas­tat­te­lupät­kien kaut­ta. Ko­me­dial­li­suus muut­tuu lä­hes camp-hen­ki­sek­si, ker­ron­ta, ku­va­kul­mat, ase­tel­mat ja la­vas­tus aja­vat tähän suun­taan. Ste­ve Ma­so­nin ka­me­ra tun­keu­tuu ai­van ihol­le näyttäen laa­jaa il­me­va­li­koi­maa to­del­la tar­kas­ti.
Mo­nes­sa yh­tey­dessä pal­kit­tu tans­sin maail­maa viih­teel­li­sin kei­noin pei­laa­va aus­sid­raa­ma on täynnä he­ku­mal­lis­ta, sa­noi­si­ko jo­pa eteläeu­roop­pa­lais­ta tun­nel­maa. Tut­tua to­ki myös aust­ra­lia­lai­sel­le elo­ku­val­le. Har­vak­sel­taan oh­jaa­van Baz Luhr­man­nin esi­koi­nen on ku­ten esi­koi­sen kuu­luu­kin, täynnä elo­ku­van in­to­hi­moa. Hi­mo lie­keh­tii sekä kan­kaal­la että sen ta­ka­na teh­dyissä rat­kai­suis­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Suttuinen, hikinen ja vaalea kuva. Epätarkkuus häiritsee haaleissa laajoissa kuvissa. Kuvasuhde näyttää rajaavan liikaa pois. Surround on tunkkainen ja likaisella tavalla äänekäs. Kaikuja riittää. Ei ekstroja. Kansilehdessä mainitaan suurin kirjaimin ”special edition”, sen merkitys ei aukene katsojalle. Tämä on Luhrmannin Red Curtain -trilogian avausosa. (VA)
06/07/2011

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy