Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Vuokralainen

Le Locataire 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1976Kesto: 120 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 84997EAN: 6415015507309

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Sart­ren sa­non­taan lai­na­ten: ”­muu­ta hel­vet­tiä ei ole kuin toi­nen ih­mi­nen”.

Sart­ren sa­non­taan lai­na­ten: ”­muu­ta hel­vet­tiä ei ole kuin toi­nen ih­mi­nen”. Ro­man Po­lans­kin mes­ta­ril­li­nen oh­jaus ja pääo­sa ta­voit­ta­vat ih­mi­sen elon tus­kan ja pe­lon tar­kem­min kuin juu­ri missään elo­ku­vas­sa.
Luul­ta­vas­ti ih­mi­nen se­koaa juu­ri näin kuin puo­la­lais­syn­tyi­nen Trel­kovs­ki aset­tues­saan asu­maan pa­rii­si­lais­kak­sioon, jon­ka edel­li­nen omis­ta­ja te­ki it­se­mur­han. Syyl­li­siä ovat muut ih­mi­set, jot­ka pyr­kivät sa­maan lop­pu­tu­lok­seen hä­nen­kin kans­saan.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvin 1970-lukulaiselta näyttävä, latteavärinen kuva sopii kokonaisuuteen saumattomasti. Kuvauksesta vastasi Sven Nykvist, joten mukaan tuli bergmanilaista selkeyttä. Puhdas monoraita on samantapainen, mutta dubbaus englanniksi näkyy räikeästi eräissä kohtauksissa. Ekstroissa traileri. Englanninkielinen nimi: The Tenant. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy