Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Baskervillen koira

The Hound of the Baskervilles 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1.56
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 110349EAN: 6438044012255

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

K­las­sik­ko­ta­ri­na Dart­moo­rin num­mil­la rie­hu­vas­ta aa­ve­koi­ras­ta on eh­ti­nyt DVD:l­le­kin jo usei­ta ker­to­ja.

K­las­sik­ko­ta­ri­na Dart­moo­rin num­mil­la rie­hu­vas­ta aa­ve­koi­ras­ta on eh­ti­nyt DVD:l­le­kin jo usei­ta ker­to­ja. Tuo­re BBC-ver­sio jää Rath­bo­ne/B­rett-ver­siois­ta, mut­ta A.C. Doy­len ta­ri­nan vah­vuut­ta osoit­taa se, että su­ju­vas­ti tämä edel­leen me­nee. Tyy­littö­mintä ovat tar­peet­to­mat, gro­tes­kit lisäyk­set al­ku­peräis­ta­ri­naan.
Pää­pa­ri (Ric­hard Rox­burgh, Ian Hart) ei oi­kein va­kuu­ta, ja van­ha kun­non "pers­rak­ki", John Nett­les­kin, on toh­to­ri Mor­ti­me­rin roo­lis­sa jäh­meä. Pää­kon­na (Ric­hard E. Grant) vie huo­mion.

Kuva, ääni & ekstrat

Turhan laimeavärinen, tv-mäinen ja ei-anamorfinen kuva. Ääniraita on kuin brittiläinen keskiluokka: tylsää seurattavaa. Ei ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy