Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Franklyn

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2009Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
1080p 2.35*
Ääniraita: DTS HD5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 210888 EAN: 6438137052786

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Mie­len­kiin­toi­sel­la ta­val­la mie­li­ku­vi­tus­maail­man ja rea­lis­min se­koit­ta­va fan­ta­sia vaih­te­lee tiu­haan ny­kypäivän Lon­toon ja sa­la­peräi­sen Mea­nw­hi­le Ci­tyn vä­lillä ta­pah­tu­mien as­kar­rut­taes­sa kat­so­jaa.

Mie­len­kiin­toi­sel­la ta­val­la mie­li­ku­vi­tus­maail­man ja rea­lis­min se­koit­ta­va fan­ta­sia vaih­te­lee tiu­haan ny­kypäivän Lon­toon ja sa­la­peräi­sen Mea­nw­hi­le Ci­tyn vä­lillä ta­pah­tu­mien as­kar­rut­taes­sa kat­so­jaa. Kaik­ki saa loo­gi­sen pää­te­pis­teensä, mut­ta ko­vin tyy­dyttävää se ei ole. Vi­suaa­li­ses­ti näyttävä elo­ku­va.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroissa 4 min. dokumentti, 12 min. ylijäämäotoksia, 4 min. poistettuja kohtauksia ja 31 min. haastatteluja. (PS)
07/10/2009

Tekijät

Ohjaaja: Gerard McMorrow
Pääosissa: Eva Green Ryan Phillippe Sam Riley
Tarina: Gerald McMorrow
Kuvaus: Ben Davis
Musiikki: Joby Talbot

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy