Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Austin Powers - kumma jätkä

Austin Powers - International man of Mystery 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.27*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kum­maa oli se, et­tei en­simmäistä Aus­tin Power­sia tuo­tu Suo­men elo­ku­va­teat­te­rei­hin, saa­ti että DVD-­le­vyä oli­si jul­kais­tu ai­ka­naan.

Kum­maa oli se, et­tei en­simmäistä Aus­tin Power­sia tuo­tu Suo­men elo­ku­va­teat­te­rei­hin, saa­ti että DVD-le­vyä oli­si jul­kais­tu ai­ka­naan. Ta­kuu­var­maa hörö­tystä, mut­ta ikävä kyllä hyvä me­no ei ai­van kestä lop­puun saak­ka.

Kuva, ääni & ekstrat

Yliviritetty kuva ja ääni. Hyvin kirkas kuva ja kauniit värit. Aliasing-värinää kattotiilissä. Ääniraita on turhan sähäkkä soundeiltaan. Myös taustakohinaa. 5.1-ääni kannattaa valita menusta. Ekstroihin on tallennettu vain traileri.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy