Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Piraija

Piranha 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1978Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: New HorizonsKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 86748EAN: 1

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Sa­maan ai­kaan, kun al­ku­tal­ves­ta 2010 Pi­ran­ha 3D vil­lit­see nuo­ri­soa teat­te­reis­sa, on ai­heel­lis­ta kat­soa al­ku­peräi­nen ver­sio.

Sa­maan ai­kaan, kun al­ku­tal­ves­ta 2010 Pi­ran­ha 3D vil­lit­see nuo­ri­soa teat­te­reis­sa, on ai­heel­lis­ta kat­soa al­ku­peräi­nen ver­sio.
Joe Dan­ten Pi­rai­ja on kult­tik­las­sik­ko, Tap­pa­ja­hai-pa­ro­dia, kun­nia­no­soi­tus klas­si­sil­le hir­viöe­lo­ku­vil­le ja pal­jon muu­ta. Ei siis vain pelkkää pin­taa, silmä­ni­loa ja raais­ta­vil­la koh­tauk­sil­la lei­kit­te­lyä.
Va­kuu­tus­tar­kas­ta­ja löytää ar­mei­jan hylä­tystä ka­lan­vil­je­lys­lai­tok­ses­ta luu­ran­ko­ja. Syypäik­si osoit­tau­tu­vat ka­lat, jot­ka ke­hi­tet­tiin so­ti­laskäyttöön Viet­na­miin, mut­ta ne pu­rai­se­vat­kin Setä-Sa­mu­lia.
Su­per­pi­rai­jat eivät juu­ri elo­ku­vas­sa näy, mut­ta kat­so­jal­la on sitä­kin haus­kem­paa nii­den pistäessä pos­keen­sa sitä sun tätä. Kä­si­kir­joi­tuk­ses­ta vas­ta­si John Say­les.
E­lo­ku­vaa vie eteenpäin omin­ta­kei­nen, ai­ka hil­jai­nen huu­mo­ri, jol­la pil­ka­taan ame­rik­ka­lais­ta kon­ser­va­tis­mia ja kon­su­me­ris­mia.
Näyt­te­lijä­suo­ri­tuk­set tu­ke­vat ke­peää tun­nel­maa. Paul Bar­te­lin är­syttävä ja ni­pot­ta­va lei­ripääl­likkö on jo ko­hon­nut ros­kae­lo­ku­vien ka­no­niin. Kan­nat­taa pan­na mer­kil­le myös 1960-lu­vun Ham­mer-e­lo­ku­vien tui­jot­ta­van kat­seen ku­nin­ga­tar Bar­ba­ra Stee­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Elokuva kuvattiin alunperin full framena. Vanhassa New Horizonsin R1-levyssä oli ohjaajan audioraita, poistettuja kohtauksia, elokuvan marketing guide ja vihkonen tuottaja Roger Cormanista. Tässä versiossa on biografiat ja filmografiat, traileri ja kuvagalleria. (PS)
21/11/2010

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy