Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Youngblood – lätkä veressä

Youngblood 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1986Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.88
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
  EAN: 6438044023459

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Lap­sel­li­nen ja kli­sei­nen, sil­ti ihan kat­sot­ta­va jää­kiek­koai­hei­nen elo­ku­va.

Lap­sel­li­nen ja kli­sei­nen, sil­ti ihan kat­sot­ta­va jää­kiek­koai­hei­nen elo­ku­va. Rob Lowe yrittää päästä maa­jus­sin töistä jää­kiek­ko­lii­gaan kuin Lu­ke S. kon­sa­naan. Kiek­koi­li­jat ku­va­taan ai­van niin tyhjäpäinä kuin he to­del­li­suu­des­sa usein ovat­kin. Tämän luu­li­si ole­van ho­moyh­teisön suo­sios­sa. Tsek­kaa nuo­ri Kea­nu Ree­ves maa­li­vah­ti­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Rakeinen ja kohinainen kuva, mutta ei juurikaan roskainen. Pääasiassa musiikkia taakse levittävässä DS-raidassa ei ole voimaa eikä juurikaan tilantuntua. Ekstroissa traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy