Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Walker

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 111 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.36
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 206460EAN: 6415750025120

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Me­nes­tyvä lob­ba­ri ta­pe­taan, ja ra­kas­ta­jat­ta­ren mie­hen ura op­po­si­tio­joh­ta­ja­na vaa­ran­tuu.

Me­nes­tyvä lob­ba­ri ta­pe­taan, ja ra­kas­ta­jat­ta­ren mie­hen ura op­po­si­tio­joh­ta­ja­na vaa­ran­tuu. Nai­sen pla­to­ni­nen mie­systävä jou­tuu mu­kaan lie­meen. Näyttää siltä, että hän saa pols­kia lam­mes­sa yk­sinään, eivätkä vai­ku­tus­val­tai­set ystävät vai­vau­du ojen­ta­maan edes sor­menpäätään. Ase­tel­ma muis­tut­taa jo­pa häi­rit­seväs­ti Ame­ri­can Gi­go­loa, vaik­ka pää­hen­kilö on­kin tällä ker­taa en­nem­min­kin kop­pa­lak­kio­sas­toa eikä mikään pros­ti­tuoi­tu.
E­lo­ku­van ni­mi tu­lee Was­hing­to­nin po­li­tii­kan slan­gis­ta, jol­la ku­va­taan rik­kai­den nais­ten eu­nik­ki­mai­sia seu­ra­lai­sia, usein ho­mo­sek­suel­le­ja su­ku­jen­sa mus­tia lam­pai­ta.
Jäl­leen ker­ran tun­tuu siltä, että Paul Sch­ra­der osaa tehdä kä­si­kir­joi­tuk­sia, mut­ta ei oh­ja­ta niitä.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva kärsii yllättävän paljon aliasing-väreilyistä ja kuvakohinasta. Kuvattomissa mustissa tauko-osioissa voi havaita selkeää vertikaalista rannuttumista. Ääniraidat keskittyvät dialogiin. Ekstroissa 5 min. Schraderin haastattelu ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy