Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Mieheni Ex-naiset

Little Black Book 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
VET: 112174EAN: 6438044017656

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Nuo­ri nai­nen ryh­tyy kai­ve­le­maan mie­systävänsä aiem­pia suh­tei­ta tämän palm pi­lo­tin sisältä­mien yh­teys­tie­to­jen ja ka­len­te­ri­mer­kintö­jen avul­la, eikä ole täy­sin va­rau­tu­nut löytämäänsä.

Nuo­ri nai­nen (B­rit­ta­ny Murp­hy) ryh­tyy kai­ve­le­maan mie­systävänsä aiem­pia suh­tei­ta tämän palm pi­lo­tin sisältä­mien yh­teys­tie­to­jen ja ka­len­te­ri­mer­kintö­jen avul­la, eikä ole täy­sin va­rau­tu­nut löytämäänsä. Ro­mant­ti­se­na ko­me­dia­na tämä on en­nem­min­kin op­pi­tun­ti sin­kuk­si­pa­luus­ta kuin mikään vuo­si­sa­dan rak­kaus­ta­ri­na, mut­ta kil­tin il­ki­ku­ri­se­na ko­me­dia­na yhtä kaik­ki viih­dyttävä ja hy­vin to­teu­tet­tu ta­paus. Sa­mal­la ai­heel­li­nen va­roi­tus kai­kil­le pe­li­mie­hil­le ja -nai­sil­le siitä kuin­ka tar­peel­lis­ta on ai­na ai­ka-a­join pyyh­kiä ä­ly­pu­he­lin­ten sähköi­nen to­dis­teai­neis­to. Ku­rio­si­teet­ti­na mai­nit­ta­koon, että jos­ta­kin syystä ta­ri­nan kes­kei­simmät nai­set tun­tu­vat saa­neen ni­mensä nu­keil­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Moitteettoman tarkka ja miellyttävän levollinen kuva, joka on myös väritoistoltaan luonteva. Ääniraita on toimivan selkeä, verrattain musiikkipitoinen, mutta tilakuvaltaan vaisu. Ekstraton. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy