Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Driver - keikkakuski

Driver 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1978Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

U­ran­sa par­haas­sa roo­lis­saan Ryan O'­Neal näyt­te­lee am­mat­ti­lais­ta, jo­ka on kes­kit­ty­nyt pa­koau­ton kul­jet­ta­mi­seen.

U­ran­sa par­haas­sa roo­lis­saan Ryan O'­Neal näyt­te­lee am­mat­ti­lais­ta, jo­ka on kes­kit­ty­nyt pa­koau­ton kul­jet­ta­mi­seen. Hän ei ole mikään ryöstö­po­ru­kan ba­sis­ti, vaan osaa to­del­la pae­ta po­lii­sia. Bru­ce Dern on miestä jah­taa­va­na po­lii­si­na dia­bo­li­sim­mil­laan. Hy­viä ajo­koh­tauk­sia. Wal­ter Hil­liä oh­jaa­jan vah­val­ta luo­mis­kau­del­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Rakeinen, VHS-tasoinen kuva, joka on lisäksi masteroitu roskaisesta printistä. Suppea-alainen monoraita. Ekstroihin on tallennettu vain biografiat. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Walter Hill
Pääosissa: Ryan O'Neal Bruce Dern
Tarina: Walter Hill
Kuvaus: Philip H. Lathrop
Musiikki: Michael Small

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy