Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Nothing to Lose

Ei mitään menetettävää 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(S)
Sallittu kaikenikäisille.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Muun muas­sa Scat­ma­nin, Des’­reen ja Coo­lion ryy­dittämällä po­pu­lis­ti­sel­la ää­ni­rai­dal­la vain vai­voin pai­kat­tu mitään­sa­no­ma­ton bud­dy-­lef­fa us­kot­to­man vai­mon ra­dal­taan syök­semän mai­nos­mie­hen ja mus­tan pik­ku­ri­kol­li­sen yllättävästä ystä­vyy­destä ja yh­tei­sestä kos­to­hen­ki­sestä ryöstö­hank­kees­ta.

Muun muas­sa Scat­ma­nin, Des’­reen ja Coo­lion ryy­dittämällä po­pu­lis­ti­sel­la ää­ni­rai­dal­la vain vai­voin pai­kat­tu mitään­sa­no­ma­ton bud­dy-lef­fa us­kot­to­man vai­mon ra­dal­taan syök­semän mai­nos­mie­hen ja mus­tan pik­ku­ri­kol­li­sen yllättävästä ystä­vyy­destä ja yh­tei­sestä kos­to­hen­ki­sestä ryöstö­hank­kees­ta. En­nal­ta-ar­vat­ta­va elo­ku­va, jon­ka Ed­die Murp­hy -vai­kut­tei­ses­ta ko­mii­kas­ta vain mur­to-o­sa jak­saa edes hy­myi­lyttää. Mar­tin Law­ren­ce oli mon­ta ker­taa pa­rem­mas­sa is­kus­sa Will Smit­hin ai­sa­pa­ri­na elo­ku­vas­sa ”­Bad Boys”.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Levyllä ei ekstroja. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy