Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Rakkauden kenttä

Love Field 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1991Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 98324EAN: 6438044043457

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ve­ty­pe­rok­si­di-­vai­mo ihai­lee yli kai­ken Jac­kie Onas­sik­sen ele­gans­sia, jär­kyt­tyy JFK:n mur­has­ta ja jättää mie­hensä mennäk­seen pre­si­den­tin hau­ta­jai­siin.

Ve­ty­pe­rok­si­di-vai­mo (Mic­hel­le Pfeif­fer) ihai­lee yli kai­ken Jac­kie Onas­sik­sen ele­gans­sia, jär­kyt­tyy JFK:n mur­has­ta ja jättää mie­hensä mennäk­seen pre­si­den­tin hau­ta­jai­siin.
Road mo­vie saa sy­kettä, kun mat­kaan tu­lee olen­to ul­koa­va­ruu­des­ta, mus­ta mies (Den­zel Was­hing­to­nin hie­nos­ti kor­van­nut Den­nis Hays­bert ) pik­ku­tyttönsä kans­sa. Rau­hal­li­nen ja aja­tuk­sia herättävä pik­kue­lo­ku­va.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääniraita. Ei ekstroja. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Jonathan Kaplan
Pääosissa: Michelle Pfeiffer Dennis Haysbert
Tarina: Don Roos
Kuvaus: Ralf D. Bode
Musiikki: Jerry Goldsmith

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy