Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Big Bounce – huijaus Havaijilla

The Big Bounce 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 84 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.41
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 110375EAN: 7321944283681

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ko­van luo­kan kaar­til­la maus­tet­tu, pik­ku­haus­ka hui­jaus­ta­ri­na tun­tuu El­mo­re Leo­nard –­pas­tis­sil­ta, kun­nes juu­ri en­nen vii­meistä kol­man­nes­ta sel­viää, että ta­ri­na to­del­la­kin pe­rus­tuu ar­moi­te­tun ver­baa­li­kon ro­maa­niin.

Ko­van luo­kan kaar­til­la maus­tet­tu, pik­ku­haus­ka hui­jaus­ta­ri­na tun­tuu El­mo­re Leo­nard –­pas­tis­sil­ta, kun­nes juu­ri en­nen vii­meistä kol­man­nes­ta sel­viää, että ta­ri­na to­del­la­kin pe­rus­tuu ar­moi­te­tun ver­baa­li­kon ro­maa­niin. Tällä ker­taa pik­ku­ri­kol­li­set, -vam­pit ja –­ka­pi­ta­lis­tit hyö­rivät Ha­vai­jin Oa­hul­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Kaunis, tarkka ja häiriötön kuva. Selkeä ääniraita ei juuri hyödynnä tilaa. Ekstroissa 12+4+8 min. dokumentit ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy