Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Alien Anthology Aliens

Aliens - paluu 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1986Kesto: 154/137 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1080p 1.85*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 240726EAN: 7391772536235

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

"­Beau­ty and the Bitch" eli kom­man­do­so­taa ava­ruu­des­sa kai­kil­la mah­dol­li­sil­la va­rus­teil­la.

"Beau­ty and the Bitch" eli kom­man­do­so­taa ava­ruu­des­sa kai­kil­la mah­dol­li­sil­la va­rus­teil­la. Mut­ta kum­pi on kum­pi?
Yh­tiö päättää pa­la­ta pla­nee­tal­le, jos­sa pa­ra­siit­tien mu­nat pii­levät ava­ruu­sa­luk­sen uu­me­nis­sa. Ikävä kyllä pai­kal­le on jo eh­dit­ty ra­ken­taa siir­to­kun­ta.
Si­gour­ney Wea­ve­rin Rip­leystä tu­li nais­san­ka­ri­na uu­si il­miö, jos­ta ei ku­kaan muu nai­nen ota mit­taa — poik­keuk­se­na Ter­mi­na­tor-e­lo­ku­vien Lin­da Ha­mil­ton. Kum­pi­kin on kui­ten­kin sa­mal­la lä­peensä nai­nen. Heidän jäl­keensä tällä sa­ral­la on ol­lut pe­rin hil­jais­ta. Toi­saal­ta suur­ten mies­san­ka­rei­den­kin ai­ka on päät­ty­nyt.
Ant­ho­lo­gy-ko­koel­man toi­nen le­vy sisältää teat­te­ri­ver­sion ja jo aiem­min näh­dyn pitkän oh­jaa­jan ver­sion.

Kuva

Aliens n ollut aina pahamaineisen rakeinen. Jo Quadrilogy.-DVD näytti aiempaa selkeämmältä ja tarkemmalta, mutta oli edelleen hieman suttuinen, mikä lienee harkittua - se peittää halvat lavasteet. Ensimmäinen BD-versio parantaa kuyvan tarkkuutta oleellisesti. Teräväpiirron tapaan rakeet myös korostuvat, ja hyvin harkittuna tämä herkän filmin käyttö pääsee nyt aiempaa paremmin oikeuksiinsa, kun luodaan klaustrofobista tunnelmaa.

Ääni

Edelleen voi ihastella, kuinka vähillä eväillä on saatu aikaan elokuva, joka tosiaankin rokkaa ja rollaa. Teräväpiirto tuo toki riskin, että katsoja näkee jotain, mitä hänen ei ole tarkoitettu näkevän.

Ekstrat

Levyn omissa ekstroissa on kommenttiraita, kaksi eristettyä musiikkiraitaa ja 16 kappaletta poistettuja kohtauksia (20 min.). Kansion kaksi viimeistä levyä sisältävät peräti 17 tuntia lisämateriaalia. (PS)
19/01/2011

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy