Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Fast and the Furious

Hurjapäät 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2001Kesto: 117 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
VC-1 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 103030EAN: 5050582611359

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Nuo­ri nälkäi­nen po­lii­si so­lut­tau­tuu Los An­ge­le­sin ka­tu­ki­saym­pyröi­hin sel­vittääk­seen maan­tie­ryöstö­jen vyyh­din.

Nuo­ri nälkäi­nen po­lii­si (B­rian Wal­ker) so­lut­tau­tuu Los An­ge­le­sin ka­tu­ki­saym­pyröi­hin sel­vittääk­seen maan­tie­ryöstö­jen vyyh­din. Ka­ris­maat­ti­sen joh­to­hah­mon (Vin Die­sel) ystä­vyys ja tämän sis­kon lie­hit­te­ly hämärtävät kui­ten­kin al­ku­peräistä päämäärää kum­mas­ti. Au­to­ja, tyttöjä ja pik­ku­lait­to­muuk­sia tar­joi­le­va elo­ku­va on kuin Char­lie Shee­nin "No Man's Land":in päi­vi­tys räväkämmäl­le vuo­si­kym­me­nel­le. Ta­ri­na ei kui­ten­kaan hu­ku toi­min­nan al­le ja hah­mois­ta voi jo­pa vä­littää.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva on tyylikkään lämminsäyinen ja kiitettävän yksityiskohtainen. Tilakuvaltaan ja dynamiikaltaan hallittu kuva pyörittää hyvin tapahtumia ja ahtaa typpioksiduulia tehokkaasti tilan täyteen. Ekstroissa mm. passeli ohjaajan kommenttiraita, ohjaajan vaisu kuva-kuvassa-kommenttiraita, making of, poistettuja kohtauksia kommentein, traileri, musiikkivideoita ja nippu koosteita autoista ja elokuvan tekemisestä. Sokerina pohjalla ennakkokatsaus kakkososaan, Paul Walkerin Public Service -sanoma ja BD-Live. (IJ)
11/09/2010

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy