Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Frozen

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2010Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.39
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 241447EAN: 6438044259551

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Hiih­to­kes­kuk­sen mai­se­miin si­joit­tu­va tei­ni­seik­kai­lu pur­suaa kiiltävä­silmäi­siä kau­nii­ta ih­mi­siä.

Hiih­to­kes­kuk­sen mai­se­miin si­joit­tu­va tei­ni­seik­kai­lu pur­suaa kiiltävä­silmäi­siä kau­nii­ta ih­mi­siä. Juo­nes­ta ei sen kum­mem­paa tar­vit­se­kaan ker­toa. Kol­me nuor­ta. Lu­mi­lau­ta. Las­ket­te­lu­rin­ne. Huu­mo­ria. Kau­hua. Odot­te­lua. Kau­hun odot­te­lua.
Vah­vaan luon­nol­li­sen pe­lon il­ma­pii­riin no­jaa­va nuo­ri­so­kau­hu ei jo­ka ker­ral­la syn­ny toi­vei­den mu­kai­ses­ti. Vä­ki­val­lan ja ve­ren­maun ystä­vil­le Fro­zen jättää var­sin vähän, kuu­mot­ta­van olo­ti­lan sen si­jaan saa pyytämättä­kin.
Ah­dis­ta­vuu­des­saan yli­ver­tai­nen hi­das­tem­poi­suus on hie­no va­lin­ta ti­laan si­dot­tua jär­ky­tystä ku­vat­taes­sa. Kol­men hen­kilö­hah­mon sisäi­siin ke­mioi­hin on help­po sisäis­tyä, joh­to­roo­lien lisäk­si ih­mi­siä ei nähdä juu­ri­kaan. Kuo­le­man­pel­koa nä­kee ruu­dul­la har­voin näin kä­sin­kos­ke­tel­ta­va­na. Pri­mi­tii­vis­ten tun­tei­den ää­rel­le pa­laa­mi­nen ta­pah­tuu viek­kaas­ti, ra­ja elämän ja kuo­le­man vä­lillä on pie­nestä kiin­ni.

Kuva, ääni & ekstrat

Kirkkaasti rakentuva kuva, pieni rakeisuus toimii tyyliseikkana. Kuvakulmat ovat modernin kauhuelokuvakoulun käyneen valikoimaan kuuluvia. Jälkikäsittely ihastuttaa. Maskeerauksessa on annettu mahdollisuus pakkasen jäädyttämän naaman punaisuudelle – kerrankin. Jyhkeä ääniraita tukee teknistä kokonaisuutta arvokkaasti. Ei ekstroja. (VA)
19/12/2010

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy