Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Sweet and Lowdown – duurissa ja mollissa

Sweet and Lowdown 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: AtlanticKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 6438194039812

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Teo­ria ei ehkä täytä al­keel­li­sin­ta­kaan tie­teel­li­sen ana­lyy­sin pe­rus­tet­ta, mut­ta jos­kus tun­tuu siltä, että ih­mi­sen sie­lun ja ruu­miin sum­ma on va­kio.

Teo­ria ei ehkä täytä al­keel­li­sin­ta­kaan tie­teel­li­sen ana­lyy­sin pe­rus­tet­ta, mut­ta jos­kus tun­tuu siltä, että ih­mi­sen sie­lun ja ruu­miin sum­ma on va­kio. Kun jo­tain omi­nai­suut­ta an­ne­taan rop­pa­kau­pal­la, jos­tain täy­tyy luo­pua.
Ai­na­kin yk­si elo­ku­va to­dis­taa tätä eri­no­mai­sel­la ta­val­la. Woo­dy Al­le­nin pseu­do­do­ku­men­tis­sa Djan­go Rein­hard­tin jäl­keen mail­man pa­ras ki­ta­ris­ti Em­mett Ray (Sean Penn) soit­taa 1930-lu­vul­la kuin der­vis­si rat­sas­taa, mut­ta on ih­mi­senä oma­hyväi­nen idioot­ti.
E­lo­ku­van pa­ras oi­val­lus on ot­taa pää­pa­rin ke­hon­kie­leen mykkäe­lo­ku­vas­ta tut­tua liioit­te­lua. Tämä ko­ros­tuu var­sin­kin Rayn avo­vai­mon Hat­tien (Sa­mant­ha Mor­ton) myk­kyy­dessä. Myös Sean Penn lai­naa ma­nee­re­ja Char­lie Chap­li­nis­ta Bus­ter Kea­to­niin.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuvan pehmeys sopii hyvin ajankuvaan. Soittajat käyttävät ruutukuvioisia pukuja, jotka värisevät aliasing-rytmeissään. Monoääniraita luo osaltaan ajankuvaa. Eletään sentään savikiekkojen aikaa. Ei ekstroja. Väärä kesto takakannessa. (PS)
07/03/2012

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy