Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Platoon – Ultimate Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1986Kesto: 115 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.83
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 94505EAN: 6438044072655

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

O­li­ver Sto­ne pys­tyi pu­reu­tu­maan syväl­le Viet­na­min so­taa käy­vien ame­rik­ka­lais­mies­ten ta­jun­taan, it­se so­dan käy­neenä.

O­li­ver Sto­ne pys­tyi pu­reu­tu­maan syväl­le Viet­na­min so­taa käy­vien ame­rik­ka­lais­mies­ten ta­jun­taan, it­se so­dan käy­neenä. Vi­hol­li­set ovat tällä ker­taa myös omien jou­kois­sa, mikä lie­nee ol­lut so­ti­laan ar­kea ai­na. Ta­ri­na ra­ken­ne­taan li­ki pitäen raa­ma­tul­li­sen trian­ge­lin ympä­ril­le: pa­ha (Tom Be­ren­ger), hyvä (Wil­lem Da­foe) ja kai­ken kir­jaa­ja (C­har­lie Sheen).
P­la­toon tun­tuu ko­vin val­jul­ta toi­min­nal­ta, kun tätä kat­so Sa­ving Pri­va­te Rya­nin jäl­keen. Draa­ma toi­mii­kin täy­sin eri ta­sol­la, hen­kilö­hah­mo­jen psy­ko­lo­gian kaut­ta. On edel­leen vai­kut­ta­va elo­ku­va.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää aiempaan Special Edition -versioon verrattuna aavistuksen tarkemmalta, ja varsinkin isolla kankaalla etu on selvä. Ääniraita saa ylimääräistä desibelivoimaa DTS-raidalla. Kahdella levyllä. Ekstroissa 8-sivuinen triviavihko, viisi kehystyskelpoista valokuvaa ja lisäksi aiemmasta SE:sta tutut 51 min. dokumentti, traileri, kaksi kuvagalleriaa ja kolme lyhytelokuvaa. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy