Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Creature

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 166 minuuttia
Julkaisija: FuturefilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Futurefilm) ellei toisin mainita.

Elokuva

Muis­tut­taa al­ku­puo­lel­taan Dan­ten Pi­rai­jaa.

Muis­tut­taa al­ku­puo­lel­taan Dan­ten Pi­rai­jaa. US Ar­my ris­teyttää vuon­na 1972 del­fii­nin ja val­ko­hain, jot­ta Viet­na­min so­ta saa­tai­siin vielä kään­net­tyä. Del­fii­nin ä­lyllä va­rus­tet­tu tap­po­ko­ne tie­tys­ti kar­kaa. Pe­ter Bench­ley on osa­syyl­li­nen hai­ta uh­kaa­vaan su­ku­puut­toon, jo­ten tähän tv-sar­jaan hän liit­ti myös luon­non­suo­je­lul­li­sia tee­mo­ja.
Tv-ta­son ku­va ja ää­ni. Ekst­roi­hin on tal­len­net­tu vain biog­ra­fiat.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy