Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Paluu apinoiden planeetalle - Special Edition

Beneath the Planet of the Apes 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1969Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.33*
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ai­koi­naan odo­tet­tu uu­tuus Suo­men­kin teat­te­reis­sa.

Ai­koi­naan odo­tet­tu uu­tuus Suo­men­kin teat­te­reis­sa. Muis­tan eläväs­ti, kuin­ka äi­ti oli tuoh­tu­nut pääs­tyään pitkästä ai­kaan elo­ku­viin – jou­tuak­seen kat­so­maan Pa­luu­ta Api­noi­den pla­nee­tal­le. Edel­li­so­saa huo­nom­pi, mut­ta vä­lillä vi­suaa­li­ses­ti näyttävä. Mai­nio ros­kae­lo­ku­va, jon­ka camp-ar­voil­le neljä täh­teä.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on ykkösosan tasolla. Digitaalikuvasta erottaa esimerkiksi apinoiden kokoustaessa, kuinka takarivien maskeerauksissa säästettiin. Ääniraita on hieman lattea DD5.1:een verrattuna. Still-kuvia ja trailerit. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy