Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Maximum Overdrive

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1986Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 2.36
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kir­jai­li­ja Step­hen Kin­gil­le voi nos­taa hat­tua.

Kir­jai­li­ja Step­hen Kin­gil­le voi nos­taa hat­tua. Mies ei var­maan­kaan ol­lut ko­vin tyy­tyväi­nen kir­jois­taan teh­tyi­hin fil­ma­ti­soin­tei­hin, kun hän ei pitä­nyt edes Kub­ric­kin Hoh­dos­ta. Muut adap­tiot oli­vat­kin sit­ten suu­rin piir­tein sur­kei­ta.
King ei jää­nyt mä­reh­timään, ja päät­ti näyttää it­se, mi­ten elo­ku­vaa tehdään. Seu­rauk­se­na oli täy­del­li­nen kaaos. Mut­ta nytpä hän tietää, kuin­ka help­poa tämä on.

Kuva, ääni & ekstrat

Hämmästyttävän tarkka ja hyvännäköinen kuva. 5.1-miksaus toimii pieteetillä. Ekstroissa traileri, kuvagalleria ja still-kuvia. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Stephen King
Pääosissa: Emilio Estevez
Tarina: Stephen King
Kuvaus: Armando Nannuzzi
Musiikki: AC/DC

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy