Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Cut - kylmä viilto

Cut 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 80 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Mol­ly Rin­gwald iso­na tyttönä.

Mol­ly Rin­gwald iso­na tyttönä. Fil­mitäh­ti mat­kaa Aust­ra­liaan fil­maa­maan kau­hue­lo­ku­vaa, jo­ka jäi ai­koi­naan kes­ken mur­hien ta­kia. Ky­lie Mi­no­gue me­nettää hen­kensä jo elo­ku­van al­ku­puo­lel­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Suttuinen kuva, laimeat värit: lajityyppiin sopiva ote siltä osin. Scream-tyylistä lajityypin sisäistä triviaa sisältävä rimanalitus. Surkeasti toteutettu kerrosvaihto. Ääniraita ei juuri elä katselutilassa. Ekstroissa haastatteluja, b-roll, tiiseri, traileri ja biografiat. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy