Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Julmat, vahvat ja röyhkeät

Emperor of the North Pole 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1973Kesto: 115 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 82046EAN: 6416548539010

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ro­bert Ald­ric­hin par­hai­den oh­jaus­ten jouk­koon eittämättä kuu­lu­va ju­na­seik­kai­lu flop­pa­si ai­koi­naan lip­pu­luu­kuil­la, kun kat­so­jat luu­li­vat sen si­joit­tu­van ark­ti­sil­le alueil­le.

Ro­bert Ald­ric­hin par­hai­den oh­jaus­ten jouk­koon eittämättä kuu­lu­va ju­na­seik­kai­lu flop­pa­si ai­koi­naan lip­pu­luu­kuil­la, kun kat­so­jat luu­li­vat sen si­joit­tu­van ark­ti­sil­le alueil­le. Ni­mi tu­li Jack Lon­do­nin la­ma-a­jan kul­ku­ri­ta­ri­nois­ta ja vit­si oli siinä, että köyhänä kei­sa­ri­kin omis­taa vain ar­vo­ton­ta maa­ta, jol­la ei voi vil­jellä ja jo­ta ei voi hyö­dyntää.
Luul­ta­vas­ti jo­kai­nen elo­ku­viin vai­vau­tu­nut sai ikui­sen muis­tijäl­jen. Har­vem­min on näh­ty näin fyy­sistä elo­ku­vaa, jo­ka sa­mal­la an­taa laa­jan ku­van la­ma-a­jan men­ta­li­tee­tis­ta.
Sa­dis­ti­nen ju­na­mies (Er­nest Borg­ni­ne) edus­taa yh­teis­kun­taa, ka­pi­nal­li­nen kul­ku­rien ku­nin­gas A No. 1 (Lee Mar­vin) kan­sa­lais­ta ja nenäkäs nou­su­kas (Keith Car­ra­di­ne) nuor­ta pol­vea, jo­ka ei pidä en­simmäi­sestä, mut­ta ei oi­kein osaa suh­tau­tua kak­ko­seen­kaan.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääniraita. Ekstroissa elämäkerrat, filmografiat, faktaruutuja, traileri sekä kuva- ja julistegalleria. (PS)
26/03/2011

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy