Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

300

Kahden levyn erikoisjulkaisu 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2007Kesto: 112 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 2.39
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 204369EAN: 73211946162854

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

En­si-il­to­jen ai­kai­siin ar­vioi­hin luot­ta­nut tur­haa vä­ki­val­lal­la mässäi­lyä välttävä elo­ku­vaystävä te­ki hel­pos­ti joh­topäätök­sensä ja jäi pal­jos­ta pait­si.

En­si-il­to­jen ai­kai­siin ar­vioi­hin luot­ta­nut tur­haa vä­ki­val­lal­la mässäi­lyä välttävä elo­ku­vaystävä te­ki hel­pos­ti joh­topäätök­sensä ja jäi pal­jos­ta pait­si. Kol­men­sa­dan spar­ta­lai­sen so­ti­laan Ther­mo­py­lain uro­te­koa ku­vaa­va elo­ku­va 300 on pe­rin vä­ki­val­tai­nen elo­ku­va, mut­ta te­kijöi­den tyy­li­ta­ju yltäi­si ai­van hy­vin mui­den­kin la­ji­tyyp­pien tar­pei­siin.
Mie­hi­sen fy­sii­kan ja agg­res­sion pe­rimmäistä ole­mus­ta ku­vat­taes­sa täy­tyy tietää, mi­ten oh­ja­ta, ku­va­ta ja peittää.
En­nak­koo­luu­lot oli herä­tel­ty, jo­ten kat­so­jan oloa vai­vaa vain odo­tus siitä, mil­loin täy­tyy tu­hah­taa en­simmäi­sen ker­ran. Eipä tar­vit­se ker­taa­kaan. Sin Ci­tystä tun­ne­tun sar­ja­ku­va­gu­ru Frank Mil­le­rin kir­jat kään­tyvät ih­meen hy­vin elo­ku­vik­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita täyttävät aihepiirin ja genren vaatimukset. Antiikin aikaista sotaa kuvataan huikeassa kuvallisessa ilotulituksessa. Ääniraita on rakennettu taiten desibelimyrskyistä seesteisempiin sävyihin. 300 julkaistaan samaan aikaan BD:na ja HD-DVD:nä. Jos jostain kannattaa aloittaa teräväpiirtoaika, niin tästä. Ekstroissa kommenttiraita, 25+4+15+6+4+38 min. dokumentit ja kolme poistettua kohtausta (3 min.). (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy