Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Minä päivänä tahansa

Any Given Sunday 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 151 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.42
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

O­li­ver Sto­ne on ai­na ol­lut sisältö­pai­not­tei­nen oh­jaa­ja, jo­ka ei uh­raa suu­ria tek­niik­kaan.

O­li­ver Sto­ne on ai­na ol­lut sisältö­pai­not­tei­nen oh­jaa­ja, jo­ka ei uh­raa suu­ria tek­niik­kaan. Tun­tuu­kin yllättävältä, että juu­ri Sto­ne ymmär­si en­simmäi­senä ur­hei­lun jos minkä so­vel­tu­van ny­ky­tek­no­lo­gian sii­vittämään elo­ku­vail­mai­suun.
Minä päivänä ta­han­sa on kaik­kien ai­ko­jen is­ke­vin ur­hei­lus­pek­taak­ke­li, jo­ka ku­vaa ame­rik­ka­lais­ta fu­tis­ta, ä­lyn ja fy­sii­kan ba­let­tia. Mo­ni­mut­kai­set tak­ti­set ku­viot tu­le­vat tu­tuik­si.
Päätäh­det Al Pa­ci­no, Ca­me­ron Diaz ja Den­nis Quaid vetävät ru­tii­nia. Elo­ku­va tuh­laa hil­littömän määrän ko­via ni­miä pie­nissä si­vu­roo­leis­sa: mm. Ja­mes Woods, LL Cool J, Matt­hew Mo­di­ne ja Charl­ton Hes­ton.

Kuva, ääni & ekstrat

Kyseessä on kahden levyn erikoispainos, ohjaajan versio. USA:ssa on tosin käyty debattia, onko tämä lyhyempi vai pitempi versio. Sama se, sillä ennen loppukliimaksia elokuva laahaa hieman. Kuvan laatu on parempi kuin missään Stonen elokuvien DVD-versioissa. Pientä pikselöintiä voi havaita, mutta sitä täytyy tarkoituksella etsiä. Jos jossakin elokuva elää, niin äänensä voimalla. Audio toistaa tuskallisen selvästi yhteen murskautuvien jänteiden karahdukset ja lihasten paukahtelut. Juuri tähän käyttöön on tehty digitaalinen monikanavaääni. Ensimmäisellä levyllä on elokuvan lisäksi kaksi kommenttiraitaa. Toisella bonuslevyllä on niin paljon toimintoja, ettei kaikkea edes viitsi luetella: dokumentti, musiikkiraita ja poistettuja kohtauksia. DVD-ROM-osiossa on webbiyhteyksien lisäksi "käsikirjoituksesta kuvaksi" -esittely, jalkapallokisa ja paljon muuta.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy