Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Hatari!

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1961Kesto: 151 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

John Way­ne joh­taa suur­riis­tan metsästä­jiä, jot­ka hank­ki­vat eläi­miä maail­man eläin­tar­hoi­hin.

John Way­ne joh­taa suur­riis­tan metsästä­jiä, jot­ka hank­ki­vat eläi­miä maail­man eläin­tar­hoi­hin. Hie­no seik­kai­lue­lo­ku­va toi­mii en­nen kaik­kea sik­si, kos­ka hen­kilöoh­jaus on­nis­tuu lois­ta­vas­ti. Howard Hawks oli mes­ta­ri ku­vaa­maan mie­hi­siä mie­hiä toi­mis­saan, ja siinä si­vus­sa nai­sia an­ta­mas­sa si­vus­ta­tu­kea.

Kuva, ääni & ekstrat

Hieman pehmeä ja rakeinen, ajoittain kalvomainen kuva. Tiukalta vaikuttava rajaus. Näyttää kuitenkin aika hyvältä. Selkeä monoraita, joka ei häiriinny kovastakaan volumesta. Ekstroihin on tallennettu traileri. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Howard Hawks
Pääosissa: John Wayne
Tarina: Harry Kurnitz Leigh Brackett
Kuvaus: Russell Harlan
Musiikki: Henry Mancini

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy