Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Underdog - Alakynsi

Underdog 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2007Kesto: 82 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
MPEG-4 AVC 2.40*
Ääniraita: PCM5.1 (ENGLANTI)
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 205823EAN: 8717418148812

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Elokuva

Lap­sil­le suun­nat­tu su­per­san­ka­rie­lo­ku­va Beag­lestä, jo­ka saa su­per­voi­mat ja op­pii pu­hu­maan al­tis­tut­tuaan hul­lun tie­de­mie­hen gee­ni­muun­nos­lit­kuil­le.

Lap­sil­le suun­nat­tu su­per­san­ka­rie­lo­ku­va Beag­lestä, jo­ka saa su­per­voi­mat ja op­pii pu­hu­maan al­tis­tut­tuaan hul­lun tie­de­mie­hen gee­ni­muun­nos­lit­kuil­le. Elo­ku­vaan on saa­tu mah­du­tet­tua kaik­ki mah­dol­li­set do­gi-vit­sit ja pa­kol­li­set lai­nat elo­ku­vis­ta "101 dal­maa­tia­lais­ta" ja "Kau­no­tar & Kul­ku­ri", mut­ta ko­ko­nai­suus ei ai­van yllä trai­le­rin lu­paa­mal­le ai­kuis­kat­sot­ta­val­le ta­sol­le.

Kuva & ääni

Sekä kuva että ääni ovat teknisesti moitteettomia. Kuva on ihailtavan terävä, levollinen ja myös väritoistoltaan hallitun vivahteikas. Äänipuolella on tarjolla alkuperäinen englanninkielinen ääniraita DD5.1- ja PCM5.1-muodoissa, sekä dubattu suomenkielinen DD5.1-ääniraita. Näistä alkuperäinen häviötön PCM-ääniraita on kaikinpuolin miellyttävin, mutta myös DD5.1-ääniraidat toimivat ongelmitta ja ovat sisällöllisesti yhtälailla ilahduttavan rikkaita.

Ekstrat

Ekstroissa kaksi hyvin valittua alkuperäisen Underdog-sarjan jaksoa (yht. 10 min.), musiikkivideo, poistettuja kohtauksia ohjaajan alustuksin (8 min.), pieleenmenneitä otoksia (2 min.) ja pariminuuttisiin making of -pätkiin linkitetty videopäiväkirja (6 min.). Ekstrat tarjoillaan teräväpiirtomuodossa ja suomeksi tekstitettyinä. Arvostelusoitin vaati ohjelmistopäivityksen ylipäätänsä toistaakseen elokuvan ja kaatuili vielä sen jälkeenkin muutamaan otteeseen elokuvaa ja ekstroja katsottaessa. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy