Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Ugly Truth

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2009Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 2.40*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 214737EAN: 5051160263977

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ka­ru­ja to­tuuk­sia ih­mis­suh­teis­ta la­te­le­va tv-­per­soo­na aut­taa tuot­ta­jaan­sa is­kemään 10-­pis­teen mie­hen, mut­ta ra­kas­tuu sa­mal­la it­se luo­muk­seen­sa.

Ka­ru­ja to­tuuk­sia ih­mis­suh­teis­ta la­te­le­va tv-per­soo­na (Ge­rard But­ler) aut­taa tuot­ta­jaan­sa (Kat­he­ri­ne Heigl) is­kemään 10-pis­teen mie­hen, mut­ta ra­kas­tuu sa­mal­la it­se luo­muk­seen­sa. Kaik­kien ve­don­lyön­tie­lo­ku­vien pe­rin­teitä kun­nioit­ta­va ro­mant­ti­nen ko­me­dia ta­pai­lee "­Hitch — lem­men­toh­to­ria", mut­ta ei löydä tämän il­miömäistä drai­via. Sinällään täy­sin pas­se­lis­ta deit­tihötöstä kaik­ki­ne kär­jis­tet­tyi­ne ha­vain­toi­neen ja kiu­sal­li­si­ne ti­lan­tei­neen on kui­ten­kin ky­se, jo­ten kyllä tämä­kin var­mas­ti jäänsär­kijänä toi­mii.

Kuva, ääni & ekstrat

Tyylikkään lämminsävyinen ja miellyttävän jäsentynyt, mutta ei absoluuttisen terävä kuva. Siistin ongelmaton ja hetkittäin musikaalinenkin ääniraita. Ekstroissa ohjaajan ja tuottajan kommenttiraita valikoituihin kohtauksiin, making of (16 min.), vaihtoehtoisia loppuja (5 min.), poistettuja ja pidennettyjä kohtauksia (16 min.), mokia (10 min.), kooste mies/naisnäkökulmasta (13 min.) ja traileri. Kaikki ekstrat on taltioitu HD-formaatissa. (IJ)
14/05/2010

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy