Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Sinua parempaa

Anything Else 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: AtlanticKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 2.0
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6438194052514

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ta­kuu­var­maa Woo­dy Al­le­nia edus­ta­va draa­ma­ko­me­dia ot­taa kes­kiöönsä newyor­ki­lai­sen kir­jai­li­jan, jo­ka us­koo löytä­neensä sie­lun­kump­pa­nin­sa pir­teän tärähtä­neestä tytöstä.

Ta­kuu­var­maa Woo­dy Al­le­nia edus­ta­va draa­ma­ko­me­dia ot­taa kes­kiöönsä newyor­ki­lai­sen kir­jai­li­jan (A­me­ri­can Pie -e­lo­ku­vien Ja­son Biggs), jo­ka us­koo löytä­neensä sie­lun­kump­pa­nin­sa pir­teän tärähtä­neestä tytöstä (Ch­ris­ti­na Ric­ci). Sa­maan ai­kaan us­kol­li­nen ma­na­ge­ri (Dan­ny De­Vi­to) oli­si val­mis se­mentöimään mie­hen uran ny­ky­muot­tiin kun taas un­tu­vi­kon op­pi-isäk­si it­seään tar­joa­val­la pap­pa­rai­sel­la (Woo­dy Al­len) on var­sin ra­di­kaa­le­ja aja­tuk­sia.
Ko­me­dia täyttää kaik­ki Woo­dy Al­len -e­lo­ku­van tun­nu­so­mai­set piir­teet ja tar­joaa haus­kan tri­pin sym­paat­tis­ten ih­mis­ten seu­ras­sa — sil­ti on vai­kea osoit­taa tästä eri­tyi­sen in­no­va­tii­vi­sia uu­sia aja­tuk­sia. Hyvää ta­sa­vah­vaa viih­dettä, jo­ka erot­tuu mas­sas­ta ki­mu­ran­til­la ja il­ki­ku­ri­sen mie­li­ku­vi­tuk­sek­kaal­la ta­ri­nal­laan.

Kuva, ääni & ekstrat

Kiitettävän hyvä kuva toistaa ihmiset ja miljöön elävästi - ja saa New Yorkin taas vaikuttamaan vaarallisen houkuttelevalta lomakohteelta. Niin ikään passelin välitön ääniraita antaa runsaasti tilaa monologien suuntaan venyvälle dialogilleen, kuten asiaan toki kuuluukin. Ekstraton. (IJ)
16/03/2013

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy