Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Viaton viettelijä

Boys 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1996Kesto: 83 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 2917EAN: 6415018617128

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Po­jat löytävät nuo­ren Pat­tyn pel­lol­ta ma­kaa­mas­ta.

Po­jat löytävät nuo­ren Pat­tyn (my­kistävä Wi­no­na Ry­der) pel­lol­ta ma­kaa­mas­ta. John (Lu­kas Haas) yrittää sel­vittää Pat­tyn men­nei­syyttä ra­kas­tuen tähän silmänräpäyk­sessä. Tämän jäl­keen Sta­cy Coch­ran ka­dot­taa oh­jauk­ses­saan kai­ken mie­len­kiin­non ja jän­nit­teen. Pe­las­tuk­sek­si John C. Reil­ly ja Ch­ris Coo­per te­kevät – ku­ten ta­val­lis­ta – toi­mi­vat si­vu­roo­lit.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on vaalea, terävyys heittelee etäisyyksien välillä. Tyypillinen halpislevyjen särinä tulee kaupan päälle. Lytätty ääni heittelee kaiuttimien takana. Ei ekstroja. (VA)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy