Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

39 askelta

The Thirty-Nine Steps 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1978Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 87450EAN: 6416548820415

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pet­ty­mys on to­ki mel­koi­nen, jos odot­taa pa­ke­tis­ta Hitch­coc­kin al­ku­peräistä klas­sik­koa.

Pet­ty­mys on to­ki mel­koi­nen, jos odot­taa pa­ke­tis­ta Hitch­coc­kin al­ku­peräistä klas­sik­koa. Uu­sin­ta­fil­ma­ti­soin­ti on kui­ten­kin kai­kin puo­lin kel­po esi­tys, var­sin­kin jos ei ole al­ku­peräistä näh­nyt. Toi­min­ta no­jaa aiem­paa enemmän John Buc­ha­nin va­koo­ja­ro­maa­niin. Oh­jauk­ses­sa to­ki pai­no­te­taan Hitc­hin myö­hem­mistä elo­ku­vis­ta tut­tu­ja koh­tauk­sia.

Kuva, ääni & ekstrat

Elokuvan alkupuoli on sumuinen kuin Thamesin rannat, mutta myöhemmin tarkempi. Takakannen mukaan tämä on mono, vahvistimen mielestä Dolby Surround. Ekstroihin on tallennettu biografiat. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy