Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

The Brood

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1979Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: FutureFilmKuva:
Anamorfinen 1.82
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Vuo­si­ker­ta-C­ro­nen­ber­giä, ja ka­na­da­lai­soh­jaa­jan li­hal­lisp­sy­ko­lo­gi­ses­sa pe­ru­sai­hees­sa py­sy­tellään.

Vuo­si­ker­ta-C­ro­nen­ber­giä, ja ka­na­da­lai­soh­jaa­jan li­hal­lisp­sy­ko­lo­gi­ses­sa pe­ru­sai­hees­sa py­sy­tellään. Juon­ta liiem­min pal­jas­ta­mat­ta: psy­kiat­ri (O­li­ver Reed) edus­taa eri­lais­ta, "p­sy­kop­las­maat­tis­ta" ta­paa pa­ran­taa lä­himmäi­siä. Jän­nittävä. Ei ole so­pi­vaa kat­sot­ta­vaa ras­kaa­na ole­vil­le nai­sil­le. Leik­kaa­ma­ton ver­sio.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää aika tarkalta, mutta pimeässä kuvatut kohtaukset kärsivät rakeisuudesta. Aliasing-välkyntää. Laimeahkot värit. Selkeä Dolby Surround -raita ei juurikaan luo tilan tuntua. Ekstroihin on tallennettu biografiat.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy