Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Sisilia sydämessäni

Baarìa 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2009Kesto: 151 minuuttia
Julkaisija: AtlanticKuva:
1080p 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
VET: 269469EAN: 6438194039638

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Atlantic) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Nos­tal­gi­nen ee­pos ker­too si­sia­lai­sen Bag­he­rian kylän köy­histä, jot­ka löytävät toi­sen maail­man­so­dan lo­put­tua kom­mu­nis­min.

Nos­tal­gi­nen ee­pos ker­too si­sia­lai­sen Bag­he­rian kylän köy­histä, jot­ka löytävät toi­sen maail­man­so­dan lo­put­tua kom­mu­nis­min. Po­li­tiik­ka kul­kee kui­ten­kin oh­jaa­ja Tor­na­to­ren ee­tok­ses­sa vain ku­lis­si­na siinä missä kylä­kin. Tär­keämpää on am­men­taa omis­ta muis­tois­ta huu­mo­ria, koh­tuut­to­muuk­sia ja ih­mei­de­nai­hei­ta, joi­ta köyhä ja tietämätön koh­taa vääjäämättömäs­ti.
Giu­sep­pe Tor­na­to­ren kuu­lui­saan Ci­ne­ma Pa­ra­di­soon ver­rat­tu­na Si­si­liä sydä­messä­ni tar­joaa laa­jem­pia lin­jauk­sia, mut­ta ei toi­saal­ta ker­ro uut­ta ta­ri­naa.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ei ekstroja. (PS)
17/06/2012

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy