Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Shorts – Toivomuskiven seikkailut

Shorts 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2009Kesto: 85 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 1.78*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 222537EAN: 5051895026854

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

S­horts on häm­mentävän se­ka­va ala-as­teikäi­sil­le suun­nat­tu seik­kai­lue­lo­ku­va Black Box In­dust­ries -­teh­taas­ta, jos­sa ke­hi­tellään vuo­den myyn­ti­tuo­tet­ta lap­sil­le.

S­horts on häm­mentävän se­ka­va ala-as­teikäi­sil­le suun­nat­tu seik­kai­lue­lo­ku­va Black Box In­dust­ries -teh­taas­ta, jos­sa ke­hi­tellään vuo­den myyn­ti­tuo­tet­ta lap­sil­le. To­byn van­hem­mat työs­ken­te­levät her­ra Blac­kin teh­taal­la ja poi­ka­kin on hy­vin pe­rillä asiois­ta. Nuo­rel­la mie­he­na­lul­la to­sin on omat vi­ri­telmänsä kil­pai­lu­ti­lan­teen ai­kaan­saa­mi­sek­si. To­by toi­mii ker­to­ja­na, elo­ku­va ete­nee ni­mensä mu­kai­ses­ti ly­hyi­den pät­kien voi­mal­la. Ja­mes Spa­der ja Wil­liam H. Ma­cy ovat ek­sy­neet eri­koi­siin mai­se­miin.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvälaatuisen kuvan ääriterävyys mattaantuu. Erikoisefektien laatu ei ole ihan ajan vaatimalla tasolla. Josko lapsille kuitenkin kelpaisi? Ääniraita on keskikaiutinpainotteinen 5.1. Ekstroihin on tallennettu yllättävän viihdyttävät ohjaajan omaan elämään perustuvat 10-minuuttiset pätkät leipomisesta ja lyhytleffojen teosta lasten kanssa. Itse lyhärit pesevät pitkän suurtuotannon mennen tullen. (VA)
30/12/2015

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.