Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Twin Town

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: GlobalKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Wa­le­si­lai­seen teol­li­suus­kau­pun­kiin si­joit­tu­va ta­ri­na kak­so­sis­ta, jot­ka nuus­ki­vat mal­la­ri-isän lii­mat, os­ta­vat elä­keläi­siltä dia­pa­mit ja pu­hu­vat po­tas­kaa.

Wa­le­si­lai­seen teol­li­suus­kau­pun­kiin si­joit­tu­va ta­ri­na kak­so­sis­ta, jot­ka nuus­ki­vat mal­la­ri-isän lii­mat, os­ta­vat elä­keläi­siltä dia­pa­mit ja pu­hu­vat po­tas­kaa. Isä jou­tuu on­net­to­muu­teen, ja kak­sik­ko päättää näyttää piit­taa­mat­to­mal­le na­pa­mie­hel­le. Rhys Ifans var­hai­ses­sa roo­lis­saan. Kelt­ti­pe­rin­teitä par­haim­mil­laan.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääniraita. Ekstroihin on tallennettu biografiat ja traileri. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Kevin Allen
Pääosissa: Rhys Ifans
Tarina: Kevin Allen Paul Durden
Kuvaus: John Mathieson
Musiikki: Mark Thomas

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy