Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Täydellinen sotilas - 2-Disc Special Edition

Universal Soldier 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1992Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
DTS5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 98047EAN: 5050582419719

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tyy­li­puh­das tie­teis­toi­min­tapätkä kah­des­ta Viet­na­min so­das­sa kuol­lees­ta sol­tus­ta, jot­ka herä­tetään hen­kiin ste­roi­di­pum­pat­tui­na su­per­so­ti­lai­na.

Tyy­li­puh­das tie­teis­toi­min­tapätkä kah­des­ta Viet­na­min so­das­sa kuol­lees­ta sol­tus­ta (Jean-C­lau­de Van Dam­me ja Dolph Lundg­ren), jot­ka herä­tetään hen­kiin ste­roi­di­pum­pat­tui­na su­per­so­ti­lai­na. Ra­jal­li­ses­ta bud­je­tis­ta huo­li­mat­ta ky­seessä on var­sin viih­dyttävä ja haus­ka Hol­lywood-purk­ka, jo­ka rul­laa kit­kat­ta tut­tu­ja pol­ku­ja pit­kin. Pääo­sin an­ti koos­tuu suo­ra­vii­vai­ses­ta mäis­kinnästä ja sen odo­tuk­ses­ta, mut­ta eten­kin Hoo­ve­rin pa­dol­le si­joit­tu­vas­sa osios­sa on ki­vas­ti Ro­bo­cop-hen­kistä tun­nel­maa.

Kuva & ääni

Kuva on asiallisen tarkka ja levollinen, varsinkin ikäisekseen. Virikkeellinen ääniraita levittäytyy myös takakanaviin, mutta erityisen elämykselliseksi antia ei silti voi kehua. Tarjolla on myös DTS-raita. Pieniä risuja täytyy antaa ärsyttävästä levylogiikasta, joka estää tekstityksen/ääniraidan vaihdon kesken elokuvan.

Ekstrat

Ekstrat yllättävät positiivisesti laadullaan. Itse elokuvalevyltä löytyy hyvä retrospektiivinen kommenttiraita, jolla kuullaan ohjaaja Roland Emmerichiä ja tuottaja Dean Devliniä, sekä väliin leikattuna myös Van Dammea ja Lundgrenia. Kakkoslevyltä löytyy vielä lisäksi hyvä kooste elokuvan teosta (19 min.), mielenkiintoinen haastattelukooste uriensa alkuaikoja muistelevista päätähdistä (14 min.), yllättävä vaihtoehtoloppu (13 min.), teaseri, kaksi traileri ja sarja tv-spotteja. Ekstroja ei ole tekstitetty suomeksi. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy